aangenaam   |   diensten   |   portfolio   |   contact
aangenaam!

Waarschijnlijk hebben we elkaar al ontmoet omdat u mijn site nu bezoekt, maar misschien heeft u nog de behoefte om meer te weten te komen over BeeldFaktor.

Aangenaam, ik ben JanJaap van der Peijl, geboren in de drukkerij van mijn vader, grafisch geschoold en sinds de jaren ‘80 volop aan het meegroeien in de ontwikkelingen van de pre-press.

Vroeger heb ik nog deel uitgemaakt van de tijd waarin men met ‘papieren tekst’, fysiek knipte en plakte, om een paginaspiegel te vullen! Kom ik uit het stenen tijdperk? Nee hoor, dat is nog maar 20 jaar geleden! Van daaruit maakte ik de overstap naar het monochrome beeldscherm van de eerste pc’s. Veel koffie drinken, want die slome systemen waren slaapverwekkend! WYSIWYG (what you see is what you get) was in die jaren de gouden kreet.

Op het Grafisch Lyceum in Rotterdam probeerden de leraren in de jaren ‘90 uiteindelijk om mijn beeldenstormen  beheersbaar te maken, dat is toen gedeeltelijk gelukt. Scheidend van opgebrande leraren, maar met een diploma rijker ben ik toen het land ingetrokken.

Nu, na 20 jaar grafische ervaring, stormt het nog steeds, maar zit er waarachtig structuur in mijn ideeën. Hieruit vloeien nu stabiele en doordachte ontwerpen waar vele klanten al succesvol mee zijn gebleken. Door de toevoeging van eigen fotografie is het plaatje compleet. Ik ben daardoor in staat alle soorten grafische opdrachten voor u te realiseren.

 

  © BeeldFaktor 2012